> Προφίλ

Η εταιρία Doortrust - Ζήσης δραστηριοποιείται από το 1992 στο χώρο της κατασκευής προϊόντων αλουμινίου και μέχρι σήμερα μετρά έναν πολύ μεγάλο αριθμό ικανοποιημένων πελατών.

Η πολυετής εμπειρία της Doortrust, η τεχνογνωσία της και η ποιότητα των κατασκευών της, δίνουν τη δυνατότητα στην εταιρία να προσφέρει αξιόπιστες λύσεις, που ικανοποιούν κάθε απαίτηση.


άποψη της εταιρίας

Η εταιρία συνεργάζεται με τις μεγαλύτερες εταιρίες προϊόντων αλουμινίου, όπως την Alousystem, την Alumil και την Exalco, διαθέτοντας συστήματα αλουμινίου υψηλών προδιαγραφών, άριστης ποιότητας και αισθητικής και καλύπτοντας όλο το φάσμα των κατασκευαστικών εφαρμογών.


άποψη της έκθεσης

Εξειδικευμένο προσωπικό προτείνει την λύση που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες του κάθε πελάτη, ενώ το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό της εταιρίας εργάζεται με σκοπό την καλύτερη και άμεση εξυπηρέτηση των πελατών της.

Η εταιρία διαθέτει χώρο έκθεσης, όπου ο πελάτης μπορεί να δει από κοντά την ποικιλία των προϊόντων, καθώς επίσης και την ποιότητα των υλικών που χρησιμοποιούνται.

Ταυτόχρονα ο πελάτης μπορεί, στους χώρους της εταιρίας, να παρακολουθήσει τις μεθόδους εγκατάστασης των προϊόντων, όπως επίσης και την γραμμή παραγωγής, ώστε να σχηματίσει πλήρη εικόνα του τι αγοράζει.

Η εταιρία δέχεται και εκτελεί παραγγελίες από όλη την Ελλάδα.

 

Copyright © 2008 by Doortrust
Created and Hosted by Itbiz