> Προϊόντα - Κουφώματα Αλουμινίου

Κουφώματα Αλουμινίου


Τα κουφώματα αλουμινίου μπορούν να είναι ανοιγόμενα, συρόμενα, σταθερά ή να ανήκουν σε κάποια ειδική κατασκευή. Επίσης μπορούν να ανήκουν σε μία απλή σειρά ή να είναι θερμομονωτικά.

Γενικά τα ανοιγόμενα χρησιμοποιούνται περισσότερο, ενώ τα συρόμενα επιλέγονται σαν πιο οικονομική λύση. Τα σταθερά είναι πιο ελαφρές κατασκευές και είναι η πιο συχνή επιλογή για επαγγελματικούς χώρους ή καταστήματα.

Ανοιγόμενα
Συρόμενα
Θερμομονωτικά

Σε κάθε περίπτωση τα κουφώματα αλουμινίου προσφέρουν μόνωση, υψηλή αισθητική και ασφάλεια, ενώ εξυπηρετούν κάθε κατασκευαστική ανάγκη που θα παρουσιαστεί. Συνδυάζονται με ρολά ή πατζούρια, όπου και εκεί υπάρχουν διάφοροι τύποι.

Ρολά


Ο πελάτης έχει την δυνατότητα να επιλέξει από μία μεγάλη γκάμα διαφορετικών τύπων ρολών. Πιο κάτω εμφανίζονται οι διαφορετικοί τύποι:

Ρολό Ηλεκτρικό και με μανιβέλα
Ρολό κουτί απλό και με ιμάντα
Ρολό κουτί με θερμογέφυρα
Με φύλλο διέλασης Αλουμινίου Α/Τ
Με φύλλο πλαστικό
Με φύλλο Αλουμινίου Πολυουρεθάνης

Πατζούρια


Τα πατζούρια είναι δύο κατηγοριών, τα συρόμενα και τα ανοιγόμενα. Τα συρόμενα χρησιμοποιούνται περισσότερο σε πολυκατοικίες και γενικά σε κατασκευές που δεν υπάρχει αρκετός χώρος ανάπτυξης. Αντίθετα τα ανοιγόμενα χρησιμοποιούνται περισσότερο σε μονοκατοικίες.

 

Συρόμενα
Ανοιγόμενα


 

Copyright © 2008 by Doortrust
Created and Hosted by Itbiz